«Περίμενα άλλα από Ολυμπιακό»

«Περίμενα άλλα από Ολυμπιακό»

Θάνος Σαρρής
«Περίμενα άλλα από Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ούρκο Πάρντο τόνισε ότι ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά η πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» τον οδήγησε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ!

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσε θαυμασμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Η ύπαρξη στους Κύπριους του 28χρονου γκολκίπερ, ο οποίος είχε περάσει όταν ήταν πιτσιρικάς και από τη φημισμένη Μασία της Βαρκελώνης, δεν άφησε ασυγκίνητους τους συμπατριώτες του! Με συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική Sport, ο Πάρντο αναφέρθηκε στην καριέρα του και φυσικά στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας για τον τρόπο που πήγε στην Ελλάδα, όταν δεν μπορούσε να βρει ομάδα στην Ισπανία, αφού δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στους νεαρούς τερματοφύλακες, ανέφερε: «Πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα ζευγάρι γάντια, με δοκίμασαν και υπέγραψα στον Ηρακλή», ενώ πρόσθεσε, όσον αφορά τον δανεισμό του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Ήταν μία δύσκολη εποχή. Σε αυτές τις χώρες οι πρόεδροι διατάζουν όσο πουθενά αλλού. Υπήρχαν δύο βασικοί μέτοχοι που πάλευαν μεταξύ τους και αυτοί που ήρθαμε υπό το καθεστώς του πρώτου, μείναμε στο `ψυγείο`.

Δεν με άφηναν να φύγω, αλλά κατέληξα δανεικός στον Ολυμπιακό με τον Βαλβέρδε. Δεν ήταν άσχημα, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατέκτησα ένα πρωτάθλημα. Όταν όμως πήγα να υπογράψω για ανανέωση, μου παρουσίασαν μία πρόταση που δεν ήταν αυτό που περίμενα. Έτσι, υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ μία μέρα πριν εκπνεύσει η περίοδος υπογραφής συμβολαίων για ελεύθερους παίκτες».

Όσον αφορά το μυστικό της επιτυχίας για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, υποστήριξε: «Το μυστικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι, η εμπιστοσύνη και το ότι αποτελούμε ένα ενωμένο σύνολο».

Θα πάρει την πρόκριση για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ; 3.45 πληρώνει στην bwin

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα