Προς Κατάνια ο Τζόρβας
Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, όπως γράφει η εφημερίδα «Giornale del Sicilia», αποχωρεί από την Παλέρμο όχι όμως και από την γείτονα χώρα καθώς η Κατάνια επιθυμεί την απόκτηση του, έστω και ως δανεικoύ.
Ο σύλλογος της Σικελίας είναι σε αναζήτηση πορτιέρο αφού θεωρείται σίγουρη η μετακόμιση του Μαριάνο Αντουχάρ (έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό) και έτσι είδε στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Τζόρβα τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Η Κατάνια έχει πολύ καλές σχέσεις με την Παλέρμο και δεν υπήρχε πρόβλημα δανεισμού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.