Το «αστέρι» του Κάλα
Σε εκπομπή ισπανικού καναλιού βρέθηκε ο Χουάν Κάλα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι βελτιώθηκε αγωνιστικά στην ΑΕΚ και πέρασε έξι όμορφους μήνες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ που επέστρεψε στη Σεβίλη βρέθηκε στις 22:30 ώρα Ισπανίας στην εκπομπή του «Α Balon Parado» ως καλεσμένος του συγγραφέα και καθηγητή αθλητικής δημοσιογραφίας, Ρομπέρτο Αρόχα, στο σεβιγιάνικο κανάλι SFC tv.
«Ήταν έξι όμορφοι μήνες στην ΑΕΚ», δήλωσε μεταξύ άλλων τονίζοντας επίσης ότι αγωνιζόμενος με την φανέλα της ΑΕΚ έγινε καλύτερος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
