Σισέ: «Πρωτόγνωρο για μένα»

Γιώργος Βροντάκης
Σισέ: «Πρωτόγνωρο για μένα»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «L Equipe» για την παρουσία του στη Λάτσιο, τονίζοντας πως ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν να αγωνίζεται είτε δεξιά, είτε αριστερά.

Ο Γάλλος πρώην φορ του Παναθηναϊκού ήταν συνηθισμένος να παίζει στον άξονα: «Δεν μπορούσα να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα. Δεν έπαιζα στον άξονα, αλλά δεξιά ή αριστερά, όταν δεν ήμουν στον πάγκο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα», είπε αρχικά ο Σισέ, ενώ για τη μεταγραφή του στη ΚΠΡ, τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε στη βαθμολογία».

Για την Εθνική Γαλλίας και το EURO 2012: «Το σημαντικότερο είναι να αποδώσω καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν πετύχω, 10-12 τέρματα μέχρι το τέλος της χρονιάς θα τους κάνω να με σκεφτούν. Ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την Λάτσιο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα