Ούτε... εξάδα η Άρσεναλ

Gazzetta team
Ούτε... εξάδα η Άρσεναλ

bet365

Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και η εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Μπόλτον την φέρνει εκτός... Ευρώπης. Νίκη για Τσάμπιονς Λιγκ η Νιούκασλ, «κατοστάρης» ο Μπεντ.

Δεν σταματά ο κατήφορος για την Άρσεναλ και πλέον ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ απομακρύνεται αρκετά, με την ομάδα Βενγκέρ να μένει στο 0-0 με την Μπόλτον, αλλά και πέντε βαθμούς μακρυά από την 4η θέση. Η ομάδα του Αλσατού τεχνικού είχε πολλές ευκαιρίες με Τσάμπερλεν και Γουόλκοτ, ωστόσο η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και οι «κανονιέρδηδες» υποχώρησαν στην 7η θέση, κάτι που τη δεδομένη στιγμή τους βγάζει και εκτός Ευρώπης.

Εξαιρετική η Σάντερλαντ και δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στη Νόριτς, αφού επικράτησε εντός έδρας 3-0 και έφτασε στην 8η θέση. Έβδομο ματς χωρίς ήττα για τις «μαυρόγατες» που έχουν αφήσει πίσω τους, τους μπελάδες του υποβιβασμού. Καμπελ και Σεσενιό πέτυχαν δυο γκολ σε επτά λεπτά (21' και 28'), ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 58' με αυτογκόλ του Αγιάλα.

Νιούκαστλ για Champions League!
Η Νιούκαστλ ταξίδεψε στο Μπλάκμπερν και πέρασε με νίκη 2-0, ανεβαίνοντας στην 5η θέση! Ο Σκοτ Νταν σκόραρε εναντίον της ομάδας του μόλις στο 12', με τον Ντέιβιντ Νταν να χάνει τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 43', όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Άγγλος μέσος το εκτέλεσε, όμως ο Κρουλ του είπε «όχι»! Τη νίκη των φιλοξενούμενων σφράγισε ο Ομπερτάν στο 1' των καθυστερήσεων με σουτ από το ύψος της περιοχής και η Νιούκαστλ βρίσκεται στο -3 από την Τσέλσι και την 4η θέση.

«Κατοστάρης» ο Μπεντ
Ο Σισέ μπορεί να σκόραρε ακόμη μία φορά στο ντεμπούτο του με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, όμως η ΚΠΡ, παρότι βρέθηκε να προηγείται 2-0, δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από το «Βίλα Παρκ». Ο πρώην επιθετικός της Λάτσιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 12', ενώ στο 29' ο Γουόρνοκ σκόραρε εναντίον της ομάδας του για το 2-0! Η αντεπίθεση ξεκίνησε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Ντάρεν Μπεντ μείωσε σε 2-1 και έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ! Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά ο Ενζόγμπια στο 79' έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το τελικό 2-2.

Δε λέει να χάσει εκτός!
Η Τσόι σκόραρε στο 82' μόλις 5' από την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι και έκανε το τελικό 1-1 στο παιχνίδι της Φούλαμ με την Γουέστ Μπρομ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μία ήττα μακριά από το «Χόθορνς»! Το σκορ για τους «κότατζερς» είχαν πάρει το προβάδισμα με τον Ντέμπσεϊ στο 69', όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα