Η Λεγανές του Ραντζέλοβιτς ανακοίνωσε εννέα κρούσματα κορoνοϊού

Η Λεγανές του Ραντζέλοβιτς ανακοίνωσε εννέα κρούσματα κορoνοϊού

Βασίλης Μπαλατσός
 Η Λεγανές του Ραντζέλοβιτς ανακοίνωσε εννέα κρούσματα κορoνοϊού

bet365

O κορονοϊός «χτύπησε» τη Λεγανές του δανεικού από τον Ολυμπιακό, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, καθώς εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα στις τάξεις της ομάδας.

Άσχημα είναι τα νέα για τη Λεγανές του δανεικού από τον Ολυμπιακό, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, καθώς το ισπανικό κλαμπ ανακοίνωσε μέσω Social media πως βρέθηκαν εννέα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

«Εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα Covid-19 στην πρώτη ομάδα, τα τρία από αυτά αντιστοιχούσαν σε παίκτες, μετά από τεστ PCR που έγιναν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Τα εννέα θετικά έχουν απομονωθεί παρόλο που δεν παρουσιάζουν σημαντικά συμπτώματα. Για τη κατάσταση έχουν ήδη ενημερωθεί η La Liga και οι υγειονομικές αρχές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ενημέρωση της Λεγανές.

Σύμφωνα με την αλυσίδα Cope, τα νέα τεστ έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα και επομένως το εκτός παιχνίδι της Δευτέρας (6/12) με τη Χιρόνα θα διεξαχθεί κανονικά. Ο κανονισμός της ισπανικής λίγκας αναφέρει πως για να διεξαχθεί ένα παιχνίδι πρέπει οι δυο ομάδες να έχουν τουλάχιστον από 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο τερματοφυλάκων. Η Λεγανές μάλιστα ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι με τη Χιρόνα στην οποία βρίσκεται και το όνομα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

 

Τελευταία Νέα