Πάτραι-Μύκονος: Ποδοσφαιριστής έπεσε σε τοιχίο και έμεινε αναίσθητος

Newsroom
Ο Παπαδόπουλος του Πάτραι-Μύκονος φεύγει με φορείο από τον αγώνα
Ποδοσφαιριστής στο Πάτραι-Μύκονος έπεσε πάνωσε τοιχίο με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητος!

Τρομερές εικόνες σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Πάτραι-Μύκονος, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1. Ωστόσο, το σημαντικό στο εν λόγω ματς ήταν ότι ο παίκτης, Μάκης Παπαδόπουλος, έπεσε πάνω σε ένα τοιχίο το οποίο ήταν στην πλευρά του κυλικείου. Ο παίκτης στην προσπάθειά του να προστατευτεί έβαλε το χέρι του ώστε να γλίτωσε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr, ο παίκτης έμεινε αναίσθητος, αιμορραγούσε στο κεφάλι και φαινόταν να έκανε σπασμούς με τον κόσμο που ήταν «παρών» να φοβάται για τα χειρότερα.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ένα σπάσιμο στο δάχτυλό του.

Πάντως, αυτός ο τραυματισμός, οφείλει να κάνει τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αχαΐας να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των παικτών. Χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αχαΐας έχουν μεγαλώσει τις διαστάσεις του γηπέδου και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κατασκευάσουν προστατευτικά, προκειμένου να προφυλαχθούν οι ποδοσφαιριστές από τα τσιμεντένια τοιχία».

Photo Credits: pelop.gr

 

Τελευταία Νέα