Άμπελ Φερέιρα: Άρπαξε κινητό δημοσιογράφου γιατί εκνευρίστηκε που τον κατέγραφε

Άμπελ Φερέιρα: Άρπαξε κινητό δημοσιογράφου γιατί εκνευρίστηκε που τον κατέγραφε

Newsroom
Άμπελ Φερέιρα: Άρπαξε κινητό δημοσιογράφου γιατί εκνευρίστηκε που τον κατέγραφε

bet365

Ο Άμπελ Φερέιρα πήρε το κινητό δημοσιογράφου αφού τσακώθηκε μαζί του, γιατί εκνευρίστηκε που τον κατέγραφε.

Ο Άμπελ Φερέιρα ενεπλάκη σε περιστατικό με δημοσιογράφο του οποίου του άρπαξε το κινητό και τσακώθηκε μαζί του επειδή τον κατέγραφε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε να δώσει μία φανέλα της Παλμέιρας στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα με την Σάο Πάολο, την ώρα που εκείνος συνομιλούσε με τον CEO της Σάο Πάολο, Άντερσον Μπάρος. Ο διαιτητής αρνήθηκε ευγενικά. Τότε, ο Φερέιρα παρατήρησε πως τον κατέγραφαν κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ήταν διαπιστευμένοι και είχαν πρόσβαση στον χώρο.

Εκνευρίστηκε και πλησίασε τους δημοσιογράφους του Globo TV. Όταν έφτασε κοντά τους, άρπαξε το κινητό του παραγωγού. Μετά από κάποιες κουβέντες που αντάλλαξαν και την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, επέστρεψε το κινητό παρ' ότι παρέμενε ενοχλημένος.

Σύμφωνα με την «Globe Esporte», ο Άμπελ Φερέιρα κάλεσε στο τηλέφωνο τον παραγωγό της Globo και ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του αυτή. Του εξήγησε πως ένιωσε καταπιεσμένος από τα κινητά που τον «σημάδευαν» και δεν ήξερε πως οι δημοσιογράφοι ήταν εξουσιοδοτημένοι για να είναι εκεί.

Η πράξη του αυτή είναι πιθανό να μην μείνει ατιμώρητη, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός κινδυνεύει με τιμωρία από ένα έως έξι παιχνίδια.

«Για να διευκρινίσω, επειδή σε όλους εδώ αρέσει να μετατρέπουν ένα ποτήρι νερό σε καταιγίδα, υπήρξε μία συζήτηση εδώ, μεταξύ εμένα, του αθλητικού μας διευθυντή κι ενός εκ των διαιτητών της αναμέτρησης. Και υπήρχαν άνθρωποι, δεν ξέρων αν ήταν ρεπόρτερ, που τραβούσαν με τα κινητά τους. Απολογούμαι αν ξεπέρασα τα όρια. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς σήμερα όλοι μα όλοι είχαν κάμερες. Υπάρχουν πράγματα που ο τύπος δεν χρειάζεται να ξέρει. Αλλά πριν γίνει καταιγίδα, υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, οπότε απλά κάνω αυτή τη διευκρίνιση».

Πρόσφατα το όνομά του γράφτηκε και για την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Τελευταία Νέα