Δημήτρης Κολοβός: Κι όμως δεν είναι ο πρώτος Ελληνας που μπορεί να παίξει στην Ινδονησία!

Δημήτρης Κολοβός: Κι όμως δεν είναι ο πρώτος Ελληνας που μπορεί να παίξει στην Ινδονησία!

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι στο στόχαστρο της Ντέβα Γιουνάιτεντ της Ινδονησίας, μία χώρα στην οποία έχει παίξει ο ομογενής Αλέξανδρος Τανίδης, ο οποίος πέρυσι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δράση λόγω ενός τροχαίου με τη μοτοσικλέτα του.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Δημήτρη Κολοβό να έχει πρόταση για να παίξει στην Ινδονησία. Αν πει το «ναι», θα είναι η 6η χώρα που αγωνίζεται - εκτός Ελλάδας - καθώς έχει ήδη παίξει σε Βέλγιο, Ολλανδία, Κύπρο, Μολδαβία και Τουρκία.

Στην περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal κι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός φορέσει τη φανέλα της Ντέβα Γιουνάιτεντ, δεν θα είναι πρώτος Ελληνας που αγωνίζεται σ' αυτό το τόσο μακρινό και... ξένο πρωτάθλημα.

Ο ομογενής Αλέξανδρος Τανίδης αγωνίστηκε στην PSMS Medan, ομάδα δεύτερης κατηγορίας τη σεζόν το 2018 έχοντας 15 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Τανίδης, είναι Ελληνας που γεννήθηκε στο Νταχάου της κι εκτός από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας και την Ινδονησία έχει παίξει και στην Becamex Binh Duong FC του Βιετνάμ.

Σε ηλικία 31 ετών, σήμερα, ο Αλέξανδρος Τανίδης δηλώνει σήμερα Fitness Trainer καθώς το 2022 αναγκάστηκε να σταματήσει μπάλα λόγω ενός τροχαίου που είχε.

Με ποστάρισμά του στο Instagram είχε γράψει:

«Η αλήθεια είναι ότι μου συνέβη κάτι που δεν εύχομαι σε κανέναν. Ενα τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα. Μια συντριβή, ένας δυνατός ήχος, μια πτώση στο δρόμο, ένα σπάσιμο του σπονδύλου μου και ένα σκίσιμο του τένοντα μου με καταδίκασαν και με ανάγκασαν να σταματήσω μια για πάντα.

Ποτέ δεν είσαι πλήρως προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο, αλλά όταν γίνεται πραγματικότητα, αμφιβάλλεις για οτιδήποτε έχεις κάνει πριν και για οποιοδήποτε άτομο έχεις εμπιστευτεί.

Δεν θέλω να αρχίσω να μιλάω για φόβους και την κατάθλιψη που συνοδεύει τα πάντα μετά τη λήψη της απόφασης, αλλά θέλω να αναφέρω ότι το να σταματήσεις ή να αναγκαστείς να σταματήσεις κάτι για το οποίο είχες δουλέψει όλη σου τη ζωή είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τέλος πάντων, η συμβουλή μου σε όλους όσους περνούν από παρόμοια κατάσταση είναι ότι η ζωή προσφέρει πολλά περισσότερα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το δεις, αλλά σου υπόσχομαι ότι η ζωή θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα μόλις της δώσεις μια ευκαιρία και μπορέσεις να αφήσεις τις παλιές σου πεποιθήσεις».

 

Τελευταία Νέα