Ιταλία: «Γάζωσαν» το αυτοκίνητο του αρχηγού της Φότζια μετά την απώλεια της ανόδου στη Serie B

Γάζωσαν το αυτοκίνητο του αρχηγού της Φότζια μετά τον αποκλεισμό

bet365

Η Φότζια ηττήθηκε στον τελικό των play-offs ανόδου της Serie C και την επόμενη μέρα το αυτοκίνητο του αρχηγού της, Ντι Πασκουάλε, βρέθηκε με σπασμένα τζάμια από πυροβολισμούς, με τους οργανωμένους του συλλόγου να αποστασιοποιούνται από το συμβάν.

Επεισοδιακός ήταν ο απόηχος του τελικού των play-offs ανόδου της Serie C, με αγνώστους να «γαζώνουν» το αυτοκίνητο του αρχηγού της ηττημένης, Φότζια.

Η ομάδα της νότιας Ιταλίας αν και προηγήθηκε στη ρεβάνς του τελικού κόντρα στην Κάλτσιο Λέκο και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, γνώρισε εν τέλει την ήττα με 3-1 και έχασε την ευκαιρία να προβιβαστεί στη Serie B, γεγονός που ακολούθησε η «μαφιόζικη» επίθεση στο αυτοκίνητο του κάπτεν της ομάδας, Ντάβιντε Ντι Πασκουάλε.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο πάρκινγκ έξω από το στάδιο της Φότζια στη μία το βράδυ όπου ήταν σταθμευμένο το Jeep Renegade του Ιταλού ποδοσφαιριστή, την ώρα που η αποστολή της ομάδας επέστρεφε από τη Λομβαρδία και την έδρα της Κάλτσιο Λέκο, με την αστυνομία να ερευνά το περιστατικό.

Από τη μεριά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Φότζια αποστασιοποιήθηκαν από το περιστατικό, έχοντας ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για το μεγάλο ματς και μένοντας, μάλιστα, στις εξέδρες στο φινάλε για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παικτών παρά την αποτυχία.

 

Τελευταία Νέα