Μουντιάλ Γυναικών 2023: Η buzzer-beater κεφαλιά της Βανέγκας που "ξέρανε" τη Γερμανία στο 90+7'! (vid)

Newsroom
Με γκολ στο 90+7' η Βανέγκας έδωσε τη νίκη στην Κολομβία στο παιχνίδι με τη Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Μουντιάλ Γυναικών 2023.

bet365

Νικώντας όλες τις αντιπάλους της στον αέρα, η 22χρονη αμυντικός της Κολομβίας Μανουέλα Βανέγκας "ξέρανε" τη Γερμανία στο 90+7' και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της.

Στο μεγαλύτερο θρίλερ μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ Γυναικών 2023 εξελίχθηκε το παιχνίδι της Κολομβίας με τη Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Η Ποπ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα την γκολάρα της Καϊσέδο, όμως οι "Cafeteras" δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και φυλούσαν το καλύτερο για το τέλος.

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Λέισι Σάντος εκτέλεσε το κόρνερ από τη δεξιά πλευρά και η Μανουέλα Βανέγκας κέρδισε όλες τις αντιπάλους της στον αέρα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Γερμανίδας τερματοφύλακα, που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να της αλλάξει την πορεία. Οι παίκτριες της Κολομβίας ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το γκολ της νίκης που τις στέλνει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

 

Τελευταία Νέα