Check in του Ρόβα στη Saudi League με μεταγραφή 5.000.000! 

Check in του Ρόβα στη Saudi League με μεταγραφή 5.000.000! 

Γιώργος Μανταίος
''

bet365

Ο Έλληνας agent συμμετείχε στη συμφωνία της Άμπχα Κλαμπ με τη Νασιονάλ, για τη μεταγραφή του Αργεντινού στόπερ Φαμπιάν Νογκέρα

Εντυπωσιακό «μπάσιμο» στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας έκανε ένας νεαρός Έλληνας agent. Ο Βασίλης Ρόβας συμμετείχε στο deal της Άμπχα με τον Φαμπιάν Νογκέρα.

Ο Αργεντινός στόπερ με τεράστια εμπειρία σε ομάδες όπως η Μπάνφιλντ, η Σάντος, η Εστουντιάντες, αποκτήθηκε από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο με την οποία την τελευταία σεζόν μετείχε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, ως ένας από τους δεκάδες ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που θα αγωνιστούν στη Saudi League

Είναι πολύ σημαντικό για έναν Έλληνα agent να μπαίνει σε αυτή την αγορά, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που το χρήμα... ρέει άφθονο! Γι΄αυτό και το συνολικό κόστος 5.000.000 ευρώ που κόστισε η μετακίνηση του Νογκέρα είναι ένα από τα πιο ακριβά deal στα οποία υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση. Ο 39χρονος παλαίμαχος μέσος με καριέρα –μεταξύ άλλων- στην ΑΕΚ, τον Άρη, τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Άμπχα, τουριστικό θέρετρο της Σαουδικής Αραβίας, για να κλείσει τη συμφωνία μαζί με τον Τούρκο συνεργάτη του, Χουσεϊν Χουσεϊνογλου.
Στη φωτογραφία οι Ρόβας (δεξιά του Νογκέρα) και Χουσεϊνογλου (με το μαύρο πουκάμισο) απεικονίζονται μαζί με παράγοντες της Άμπχα. Πρώτος από αριστερά είναι ο Αγκουστίν Λόπες Καρικίρι, κορυφαίος Ουρουγουανός δικηγόρος που έχει εκπροσωπήσει συμπατριώτες του σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Καβάνι, ο Φορλάν, ο Γοδίν.

Η εμπλοκή Ρόβα προέκυψε από τη γνωριμία του με τον Φάνζιο Μπούιζ, τον τεχνικό διευθυντή της Άμπχα Κλαμπ. Ο 48χρονος Βέλγος έχει ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα καθώς είχε παίξει μπάλα αρκετά χρόνια στη χώρα μας στις αρχές του 21ου αιώνα σε ομάδες όπως ο Αθηναϊκός, ο Αχαρναϊκός η Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου. Στον σύλλογο της Μαγνησίας διετέλεσε και προπονητής τη σεζόν 2017/18 και είχε παίκτη τον Ρόβα, στον τελευταίο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, πριν αποσυρθεί και πραγματοποιήσει τη μετάβαση στο χώρο της διαμεσολάβησης, όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια.

 

Τελευταία Νέα