Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Γιώργος Μανταίος
aek_-_olympiakos_k19

bet365

Η Κ19 της ΑΕΚ φιλοξένησε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στη νέα της αγωνιστική έδρα, στις εγκαταστάσεις της Kicks Academy στα Σπάτα, με τους Πειραιώτες να επικρατούν 2-1 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Μέσα σε έξι λεπτά μπήκαν και τα τρία γκολ στο ντέρμπι τη αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων, με την Κ19 της ΑΕΚ να υποδέχεται την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στις «κιτρινόμαυρες» εγκαταστάσεις Kicks Academy στα Σπάτα.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όμως οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν απάντηση και χάρη στο γκολ του Χαραλαμπόγλου πήραν ένα μεγάλο «διπλό» (1-2).

Πιο αναλυτικά, στο 64ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μπάμπη Κωστούλα. Τρία μόλις λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το αυτογκόλ του Πρεκατέ από την προσπάθεια του Διαμαντόπουλου. Αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου τα ηνία, στο 69' με τον Χαραλαμπόγλου να διαμορφώνει με κοντινό πλασέ το τελικό 2-1 της ομάδας του.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (86' Βασίλας) Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Χριστακόπουλος (70' Κρουσελνίτσκι) Κολιμάτσης, Γεωργέας (61' Διαμαντόπουλος) Γιαννούλης, Κοντορουχάς.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Δρόσος, Κ. Κωστούλας, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης, Λιατσικούρας, Παπακανέλλος (78' Πνευμονίδης), Μπ. Κωστούλας, Χαραλαμπόγλου (88' Δαρβίρας).

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα