Πλάνα δείχνουν τον Μανέ να πηδάει στην πλάτη του Φιρμίνο μετά από γκολ της Αλ Νασρ (vid)

Newsroom
firmino_mane

bet365

Σάντιο Μανέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο συναντήθηκαν ξανά το βράδυ της Παρασκευής, με το πρώην δίδυμο της Λίβερπουλ να βρίσκεται πλέον σε αντίθετες πλευρές στο ματς της Αλ Νασρ με την Αλ Αχλί.

Ροπέρτο Φιρμίνο και Σαντιό Μανέ συνέθεταν κάποτε (μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ) τη φοβερή επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ. Πλέον αγωνίζονται για την Αλ Αχλί και την Αλ Νασρ αντίστοιχα και την Παρασκευή (22/09) τέθηκαν αντίπαλοι για τη Saudi Pro League.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός βέβαια είχε τη φαεινή ιδέα καθώς περνούσε πίσω από την πλάτη του πρώην συμπαίκτη του και νυν αντιπάλου του, Φιρμίνο, να πηδήξει στην πλάτη του Βραζιλιάνου. Μια εικόνα που οι οπαδοί των Reds θα είχαν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Φιρμίνο από πλευράς του δεν φάνηκε να το αντιλαμβάνεται τι γίνεται.

Ο 31χρονος -όπως φαίνεται στα πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου- κοίταξε να δει ποιος ήταν ο... ένοχος και στη συνέχεια προχώρησε προς την αντίθετη κατεύθυνση αφού είδε ότι ήταν ο Μανέ.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι φίλοι εκτός γηπέδου, αλλά είναι κάπως ασυνήθιστο να βλέπεις αντίπαλους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί.

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα