Ο Ρούνεϊ απέρριψε τη Σαουδική Αραβία για χάρη της Μπέρμιγχαμ

Newsroom
ρούνεϊ

bet365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι απέρριψε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας για να επιστρέψει στην Αγγλία και την Μπέρμιγχαμ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ παρουσιάστηκε ως προπονητής της Μπέρμιγχαμ σε συνέντευξη Τύπου στο St Andrew's την Πέμπτη, όπου κάθισε δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, Γκάρι Κουκ.

Ο Κουκ ανέλαβε αυτόν τον ρόλο τον Ιούλιο μετά την ανάληψη του Μπέρμιγχαμ από την Shelby Companies Limited με έδρα τις ΗΠΑ, έχοντας προηγουμένως εργαστεί ως εκτελεστικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Saudi Pro League.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον και ο Στίβεν Τζέραρντ - δύο από τους πρώην συμπαίκτες του Ρούνεϊ στην Αγγλία - είναι μεταξύ των γνωστών ονομάτων που μετακόμισαν στο πρωτάθλημα τους τελευταίους μήνες. Όταν ο Ρούνεϊ ρωτήθηκε αν είχε μια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ο Κουκ είπε: «Το συζητήσαμε, (αλλά) δεν επρόκειτο να συμβεί».

Ο Ρούνεϊ πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι ασέβεια προς οποιονδήποτε έχει πάει εκεί έξω – προσωπικά ένιωσα ότι η εξέλιξή μου, η πορεία μου, ήταν διαφορετική».

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο Μπέρμιγχαμ αφού παραιτήθηκε από την DC United το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

Τελευταία Νέα