Πρώην σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Πόσο δύσκολο είναι να είσαι παντρεμένη με έναν ποδοσφαιριστή»

Newsroom
Joana Sanz alves

bet365

Η πρώην σύζυγος του Ντάνι Άλβες Χοάνα Σανθ έχοντας παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, σχολίασε τη δυσκολία ενός γάμου με έναν ποδοσφαιριστή.

Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε η σειρά ντοκιμαντέρ «Beckham», η οποία εξετάζει τις πιο ανθρώπινες πτυχές της ζωής του διάσημου Άγγλου ποδοσφαιριστή δίνοντας χώρο σε φίλους και οικογένεια να μιλήσουν για μια από τις πιο γνωστές φιγούρες στον πλανήτη. Αυτή που δεν ήθελε να χάσει τη σειρά ήταν η Χοάνα Σανθ, πρώην σύντροφος του Ντάνι Άλβες, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων για το πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς σχέση με έναν ποδοσφαιριστή, λόγω των θυσιών που συνεπάγεται μια τέτοια σχέση.

Σε όλο το ντοκιμαντέρ, η Βικτόρια Μπέκαμ εξηγεί κάποιες καταστάσεις της σχέσης της με τον Μπέκαμ, ειδικά στο κεφάλαιο όπου αφηγείται την άφιξή της στην Ισπανία. Ο μέσος είχε παίξει όλη του τη ζωή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον σύλλογο που αγαπούσε, αλλά όταν έφυγε από το σπίτι και υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν όταν άρχισαν τα συζυγικά προβλήματα. «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς», σημείωσε.

Η Χοάνα Σανθ θέλησε να μοιραστεί ένα μήνυμα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media: «Πόσο δύσκολο είναι να είσαι παντρεμένος με έναν ποδοσφαιριστή. Να επιλέξεις να ακολουθήσεις το όνειρό σου για την οικογένεια ή ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του ξεχωριστά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αντιμετωπίζοντας τα ΜΜΕ, τις δημόσιες απόψεις, τη μοναδικά, την απογοήτευση...».

Η Σανθ αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις στη ζωή της μετά τη σύλληψη του Βραζιλιάνου με την κατηγορία τηε σεξουαλικής επίθεσης σε μια 23χρονη κοπέλα στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη. Αυτή η υπόθεση, η οποία δεν έχει ακόμη εκδικαστεί στο δικαστήριο, έχει ασκήσει πίεση στη σχέση της, οδηγώντας το μοντέλο να ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου.

 

Τελευταία Νέα