Ρομάριο: «Π*#τ@ν@ς γιοι οι Αργεντίνοι»

Βασίλης Μπαλατσός
Ρομάριο: «Π*#τ@ν@ς γιοι οι Αργεντίνοι»

bet365

Ο εμβληματικός Ρομάριο σε συνέντευξή του στην Ο'Globo μίλησε με υβριστικά λόγια για την Αργεντινή, την Μπόκα Τζούνιος και τον Κάρλο Αντσελότι.

Με σκληρά λόγια μίλησε για τους Αργεντινούς και την Μπόκα Τζούνιορς ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σταρ Ρομάριο. Ο 57χρονος πρωταθλητής κόσμου με τη Σελεσάο το 1994 σε συνέντευξή του στην Ο'Globo μίλησε για τον επερχόμενο τελικό του Copa Libertadores, στον οποίο θα αγωνιστεί η αγαπημένη του Φλουμινένσε κόντρα στην Μπόκα και τα λόγια του... συζητήθηκαν.

«Πρέπει να το πάρει είναι η Φλουμινένσε. Οι Αργεντίνοι είναι καθάρματα, γ@#$ αυτούς τους π@#τ@ν@ς γιους. Η Μπόκα θα τον πάρει από τον κ#κ$. Ήμουν στη Φλουμινένσε από τότε που γεννήθηκα, είμαι από το Ρίο, έχω μεγάλη αγπαή για την ομάδα, έχει τους καλύτερους οπαδούς που έχω δει», ανέφερε ο εκτός εαυτού Ρομάριο.

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για την επιλογή του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, για τον πάγκο της Σελεσάο και στήριξε τον υπηρεσιακό τεχνικό, Φερνάντο Ντινίς, λέγοντας: «Γ@μ@ τον Αντσελότι! Θέλω τον Ντίνις μέχρι τέλους».

 

Τελευταία Νέα