Ζαμόρα: Μπήκε ως αλλαγή με την Κόστα Ρίκα, αλλά αποκλείστηκαν από τον Παναμά

Newsroom
Αγωνίστηκε ως αλλαγή με την Κόστα Ρίκα ο Ζαμόρα του Άρη

bet365

Ο Άλβαρο Ζαμόρα μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναμά για την Κόστα Ρίκα, όμως η ομάδα του γνώρισε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του πρωταθλήματος Εθνών του CONCACAF.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Άλβαρο Ζαμόρα πραγματοποίησε την πέμπτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα, αφού πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στον Παναμά με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Τότε η ομάδα του ήδη έχανε 3-0 από τον Παναμά στο δεύτερο παιχνίδια για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος Εθνών του CONCACAF, κι έχοντας ήδη χάσει με 3-0 και στο πρώτο παιχνίδι είχε ουσιαστικά αποκλειστεί. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Κάλβο στο 52ο λεπτό, από ασίστ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζοέλ Κάμπελ.

Αυτή ήταν η 5η συμμετοχή του 21χρονου εξτρέμ του Άρη με την φανέλα με το εθνόσημο της πατρίδας του, με την οποία έχει δώσει μία ασίστ, αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα. Να θυμίσουμε πως στην φετινή σεζόν ο Ζαμόρα έχει πραγματοποίησει 12 συμμετοχές με την φανέλα των «κιτρίνων» έχοντας σκοράρει δύο γκολ.

 

Τελευταία Νέα