Ρούνεϊ: Ζει έναν προπονητικό... εφιάλτη στην Μπέρμιγχαμ, την πήρε 5η και την κατέληξε 19η!

wayne_rooney

bet365

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η θητεία του Γουέιν Ρούνεϊ στην Μπέρμιγχαμ, μιας και οι Μπλε κατρακυλούν και μετρούν μόλις δύο νίκες σε 13 παιχνίδια με τον Άγγλο στο τιμόνι τους.

Κινδυνεύει να καταστρέψει για τα καλά το όνομά του ο Γουέιν Ρούνεϊ! Η επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεδομένα θα έχει πάει... βάσει πλάνου μέχρι στιγμής.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέλαβε την Μπέρμιγχαμ πριν τρεις μήνες περίπου - μετά από απόφαση της νέας ιδιοκτησίας - αλλά η θητεία του στην ομάδα αποδεικνύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, εφιαλτική. Ο Άγγλος παρέλαβε τους Μπλε στην 5η θέση της Championship, προς ολοταχώς για άνοδο και Premier League δηλαδή, αλλά πλέον ο σύλλογος βρίσκεται στη 19η θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας!

Σε 13 παιχνίδια μετράει μόλις δύο νίκες - αμφότερες δύσκολες και με διαφορά ενός γκολ - και το όνειρο των play-offs απομακρύνεται με γοργούς ρυθμούς. Ο μέσος όρος των 0,69 βαθμών ανά ματς για τον Ρούνεϊ μάλιστα είναι μακράν ο χειρότερος της καριέρας του. Ο Άγγλος έχει συμβόλαιο έως το 2027, ωστόσο δεν είναι απίθανο σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την Μπέρμιγχαμ που παρουσιάζεται ολοένα και χειρότερη στο χορτάρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα