Ο προπονητής του ΑΟ Σκιάθου γρονθοκοπήθηκε από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και πήγε στο νοσοκομείο

Newsroom
ελλαδα

bet365

Απίστευτες καταγγελίες από τον ΑΟ Σκιάθου, ο οποίος με ανακοίνωση, ανέφερε πως ο προπονητής της ομάδας γρονθοκοπήθηκε από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τέλος του αγώνα και διακοσμήθηκε στο νοσοκομείο.

Με ένταση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Σκιάθου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με την κατάληξη να είναι ο προπονητής της πρώτης να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη.

Όπως ανακοίνωσαν οι Νησιώτες, ο κόουτς του κλαμπ τους γρονθοκοπήθηκε από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά:

«Γροθιά στον αθλητισμό από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς καμία αιτία, με βασικότερη ίσως το αναπάντεχο «φρενάρισμα» στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου από την ουραγό Σκιάθο, που είχε το θάρρος και την παλικαριά να σταθεί 95 λεπτά όρθια στο ΕΑΚ.

Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και αντί να δώσει χέρι φιλίας, γρονθοκόπησε τον προπονητή μας κ. Βασίλη Μυγδαλάκη, στέλνοντας τον στο Νοσοκομείο με τη λήξη της αναμέτρησης.

Δεν είναι λυπηρό το αποτέλεσμα του αγώνα για την ιστορική ομάδα ως φαίνεται, αλλά η αντιμετώπισή του. Ίσως δεν έχουν μάθει να χάνουν.

Ο Α.Ο. Σκιάθου ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχτεί τέτοιες τακτικές και βίαιες συμπεριφορές και θα αποφανθεί στην ΕΠΣΘ και την αθλητική δικαιοσύνη, έχοντας ως αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο του αγώνα και της ζωντανής μετάδοσης του Skiathoslife.gr.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και περαστικά στον προπονητή μας. Τέλος ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που η ωριμότητά του υπερβαίνει αυτή των αθλητών του»

@Photo credits: ΑΟ Σκιάθου
 

Τελευταία Νέα