Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Βέλγιο ο Καρέτσας: «Υπέγραψε» με γκολ και ασίστ τη νίκη των νέων της Γκενκ (vid)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Βέλγιο ο Καρέτσας: «Υπέγραψε» με γκολ και ασίστ τη νίκη των νέων της Γκενκ (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και δικαίως καθώς στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου με τους νέους της Γκενκ δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει, με τελευταίο του κατόρθωμα τη νίκη με γκολ και ασίστ του.

Οι νέοι της Γκενκ επικράτησαν με 3-2 της Νταϊνσέ, η οποία διεκδικεί την άνοδο και είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει με τον βελγικό σύλλογο και είναι ένα από τα κορυφαία project της χώρας, δείχνοντας τις δυνάμεις του και με την πρώτη ομάδα, καθώς βρέθηκε στην μίνι προετοιμασία που έγινε στην Ισπανία, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά.

Ωστόσο, με την επιστροφή του στο Βέλγιο και την ένταξή του στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας, ο Ελληνοβέλγος ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε ξανά καθώς είχε άμεση συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του (ένα τέρμα και δύο ασίστ) ενώ έχασε και ένα πέναλτι.

Συγκεκριμένα, ο Καρέτσας έκανε την ασίστ στο γκολ του Μάρτενς στο 9' για το 1-0, όπου μετά από τη σέντρα, κατέβασε την μπάλα στην περιοχή, πήγε να περάσει τον τερματοφύλακα, έδωσε στον συμπαίκτης και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια είδε τον Μίρας να αποκρούει το πέναλτι στο 39' αλλά ο Καρέτσας πήρε τη... ρεβάνς στο 50' από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-1 για τη Γκενκ.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ο 16χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά-ακριβείας, έβγαλε τον Μπενιανγκμπά τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-1.

Φυσικά, μία κίνηση που έκανε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, είναι αυτή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι από τις φάσεις που απλά τις... απολαμβάνεις.

 

Τελευταία Νέα