Μανέ: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας το βλέπει όλος ο πλανήτης»

Μανέ: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας το βλέπει όλος ο πλανήτης»

Νίκος Κικίδης
mane_al_nassr

bet365

Ο Σαντιό Μανέ υπερασπίστηκε την επιλογή του να πάει στη Σαουδική Αραβία, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που το βλέπει όλος ο πλανήτης.

Ντόρο και debate έχει προκαλέσει η δυσαρέσκεια που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα από ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν το πρώτο παράδειγμα αφού μόλις έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ επέστρεψε στη Γηραιά Ήπειρο για λογαριασμό του Άγιαξ, τη στιγμή που δυσαρεστημένος εμφανίζεται και ο Καρίμ Μπενζεμά που ψάχνει τρόπο... διαφυγής από την Αλ Ιτιχάντ.

Στον απόηχο των εξελίξεων ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να υπερασπιστεί με ξεκάθαρο τρόπο την ποιότητα της Saudi Pro League, ενώ στα χνάρια του βάδισε λίγες ώρες αργότερα και ο συμπαίκτης του στην Αλ Νασρ, Σαντιό Μανέ.

Ερωτηθείς από την ισπανική «AS» πάνω στο θέμα με τους δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές της Σαουδικής Αραβίας, ο Σενεγαλέζος απάντησε με μάλλον αιχμηρό τρόπο και πρόσθεσε πως το πρωτάθλημα παρακολουθείται από ολόκληρο τον πλανήτη.

«Αυτό νομίζετε εσείς επειδή δεν είμαι στην Ευρώπη. Είναι λυπηρό αυτό από την πλευρά σας. Επειδή για εσάς όποιος δεν παίζει στην Ευρώπη, δεν είναι σχετικός.

Ευτυχώς μπορώ να πω ότι στη Σαουδική Αραβία έχουμε πολύ καλό πρωτάθλημα και το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος. Οπότε για μένα το σημαντικό είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να απολαμβάνω κάθε λεπτό» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα