Πελέ: Γυναίκα ζητά την εκταφή του για... αναγνώριση πατρότητας!

Πελέ: Γυναίκα ζητά την εκταφή του για... αναγνώριση πατρότητας!

Νίκος Κικίδης
pelee

bet365

Μια 60χρονη γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι κόρη του Πελέ και ζητά από δικαστήριο την εκταφή του για να γίνει αναγνώριση πατρότητας με φόντο το... μερίδιο στην κληρονομιά του.

Ο θρυλικός Πελέ, ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου, άφησε την τελευταία του πνοή τον Δεκέμβριο του 2022 σε ηλικία 82 ετών, όμως περίπου ένα χρόνο αργότερα η σορός του κινδυνεύει να βγει άρον άρον από την τελευταία της κατοικία. Κι ο λόγος πίσω από αυτό φέρεται να έχει την υπογραφή της Μαρία ντο Σοκόρο Αζεβέδο, η οποία ισχυρίζεται πως είναι κόρη του Βραζιλιάνου και ζήτησε από δικαστήριο την εκταφή του για να γίνει αναγνώριση πατρότητας!

Ο ίδιος ο Πελέ φαίνεται να είχε αποδεχτεί το αίτημα της Αζεβέδο όταν ήταν ακόμα εν ζωή, όμως λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων επί Covid-19 αλλά και της επιδείνωσης της υγείας του, τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Μέσω της διαθήκης ωστόσο που σύνταξε ο Βραζιλιάνος άφησε ανοικτή την πιθανότητα ενός ακόμα κληρονόμου, με την Μαρία ντο Σοκόρο Αζεβέδο να επιμένει πλέον για εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να αποδειχθεί πως είναι κόρη του θρύλου της Βραζιλίας και της Σάντος.

Τα παιδιά του Πελέ από την πλευρά τους άναψαν το πράσινο φως για να γίνουν οι σχετικές εξετάσεις, με το πρώτο τεστ DNA ωστόσο να βγαίνει αρνητικό. «Έχουμε ήδη κάνει τις εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε ότι δεν είναι αδερφή μας. Εμείς και εκείνη κάναμε στο εργαστήριο και επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση» έχει πει στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ο Εντίνιο, ένα από τα επτά παιδιά του θρυλικού πρώην Βραζιλιάνου επιθετικού και υπεύθυνος για τη διαχείριση της κληρονομιάς.

Η απάντηση πάντως της 60χρονης, Μαρία ντο Σοκόρο, δεν άργησε να καταφτάσει, με την ηλικιωμένη μεταξύ άλλων να εξιστορεί σε συνέντευξή της στο «Record TV» πως η μητέρα της συνάντησε τον Πελέ σε μια εκδήλωση και δεν του αποκάλυψε ποτέ πως είχε μείνει έγκυος. Η υπόθεση τρέχει στα δικαστήρια από το 2019 και σε περίπτωση που η Σοκόρο δικαιωθεί με αναγνώριση πατρότητας, τότε θα έχει μερίδιο στο 60% της περιουσίας του Πελέ που έμεινε στα παιδιά του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα