Φορτούνα - Ζανκτ Πάουλι 1-2: Ο Σάλιακας έδωσε ασίστ στη νίκη επί της ομάδας του σκόρερ Τζόλη (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σάλιακας: «Στενοχωρίθηκα που δεν κλήθηκα στην εθνική»

bet365

Ο Μανώλης Σάλιακας έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ της Ζανκτ Πάουλι στη νίκη επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1. Σκόραρε ξανά ο Χρήστος Τζόλης.

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν ο νικητής στην «ελληνική» μονομαχία της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Η Ζανκτ Πάουλι του βασικού Έλληνα δεξιού μπακ (αγωνίστηκε 89 λεπτά) πήρε τη νίκη στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1. Βασικός, αναντικατάστατος και σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Χρήστος Τζόλης.

Ο Χαρτέλ άνοιξε το σκορ στο 16' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και δέκα λεπτά αργότερα (26') διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Ο Σάλιακας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γερμανός χαφ με κεφαλιά έκανε το 0-2. Ο 27χρονος ακραίος οπισθοφύλακας μετράει ένα γκολ και μια ασίστ σε 18 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 83' με τον Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνα ακραίος επιθετικός έφυγε στην αντεπίθεση, «ξάπλωσε» με ντρίπλα τον Γουάλ και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. O 21χρονος εξτρέμ μετράει 11 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 19 εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν.

 

Τελευταία Νέα