Τσέλσι και Γιουνάιτεντ θέλουν Μπενζεμά, δεν τον αφήνουν οι Σαουδάραβες

Μπενζεμά

bet365

Τσέλσι, Γιουνάιτεντ ή παραμονή στο Ριάντ; Οι Σαουδάραβες κάνουν τα πάντα να κρατήσουν τον Μπενζεμά, όμως ο Γάλλος θέλει Ευρώπη.

Οκτώ ημέρες πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η κατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά παραμένει μπερδεμένη, με τον Γάλλο φορ να επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Σαουδική Αραβία. Όπως τονίζει και η Equipe, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για την προσπάθεια μεταγραφής του 36χρονου επιθετικού σε άλλο σύλλογο της χώρας με έδρα το Ριάντ, μιας και ο ίδιος δεν το συζητά να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Στο βασίλειο της Αραβικής Χερσονήσου επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν τον Μπενζεμά, μιας και ενδεχόμενη αποχώρηση από το πρωτάθλημα θα μειώσει τη λάμψη του. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τις Τσέλσι και Γιουνάιτεντ να έχουν μπει στο «κόλπο» και να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Αλ Ιτιχάντ και παίκτης είναι στα άκρα. Ο λόγος; Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 36χρονος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε καθυστερημένα από την άδειά του και την επόμενη μέρα της επιστροφής του, πραγματοποιήθηκε μια «πολύ έντονη» συνάντηση για το μέλλον του κατόχου της Χρυσής Μπάλας του 2022, μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, του προπονητή Μαρσέλο Γκαγιάρδο και του ίδιου του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος προπονείται μόνος «για πειθαρχικούς λόγους» και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ φέρεται να ζητά να αποχωρήσει από την ομάδα με προτεραιότητά του την επιστροφή στην Ευρώπη.

 

Τελευταία Νέα