Asian Cup: Ο Μαντσίνι έφυγε πριν δει το τελευταίο πέναλτι στο Σαουδική Αραβία - Κορέα (vid)

Βασιλική Μπαρτζιώτη
μαντσινι σαουδικη αραβια

bet365

Η Νότια Κορέα, επικράτησε της Σαουδικής Αραβίας στα πέναλτι (1-1, 4-2 πεν.), με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας του πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουδική Αραβία και τη Νότια Κορέα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Asian Cup.

Με ένα γκολ στο 46ο λεπτό, ο Αμπντουλάχ Ραντίφ έθεσε την ομάδα του σε θέση οδηγού, ωστόσο μία ανάσα πριν συμπληρωθούν τα έξτρα λεπτά των καθυστερήσεων (90+9΄), ο Γκε Σουν Τσό έκανε το «Education City Stadium» να... παγώσει, σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης.

Μετά την ολοκλήρωση της παράτασης, το ματς έφτασε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, από όπου θα κρινόταν το ποιος θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο γκολκίπερ της Κορέας κατάφερε να μπλοκάρει το τρίτο πέναλτι των γηπεδούχων και τότε ο ομοσπονδιακός της Σαουδικής Αραβίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του πριν τελειώσει η διαδικασία!

Οι Κορεάτες ευστόχησαν για το 4-2 και πήραν την πρόκριση, ωστόσο πέρα από τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Σον και τον συμπαικτών του, viral έγινε και το βίντεο της αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού από το γήπεδο.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει αναλάβει τα ηνία της Σαουδικής Αραβίας από το καλοκαίρι του 2023, όντας μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα