Ιράν - Ιαπωνία 2-1: Στα ημιτελικά με ανατροπή οι Ιρανοί, μπήκε αλλαγή ο Ανσαριφάρντ, στον πάγκο έμεινε ο Χατζισαφί

Newsroom
Στον τελικό με ανατροπή το Ιράν, μπήκε αλλαγή ο Ανσαριφάρντ, στον πάγκο έμεινε ο Χατζισαφί

bet365

Το Ιράν των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ πήρε τεράστια νίκη με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή, κόντρα στην Ιαπωνία κι έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ασίας.

Συνεχίζει στο Κύπελλο Ασίας το Ιράν των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ, αφού κατόρθωσε να πετύχει μία τεράστια πρόκριση κόντρα στην Ιαπωνία στα προημιτελικά, επικρατώντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Η ομάδα του Αμίρ Γκαλενοέι έμεινε πίσω στο σκορ μετά από γκολ των Ιαπώνων με τον Μορίτα στο 28ο λεπτό και πήγε έτσι στην ανάπαυλα του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Οι Ιρανοί ευτύχησαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ ισοφάρισης με τον Μοχέμπι στο 55ο λεπτό ενώ κατόρθωσαν να πάρουν και ολόκληρο το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια χάρη σε buzzer bearter του Τζάχανμπανκς με εύστοχη εκτέλεση στο 90+6'.

Οι «Έλληνες» του Ιράν δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στην σημερινή αυτή επιτυχία, αφού ο Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπήκε στο παιχνίδι στο 90+9' στην θέση του Αζμούν.

Ο αντίπαλος του Ιράν για τα ημιτελικά θα προκύψει από το ζευγάρι του Κατάρ με το Ουζμπεκιστάν που αγωνίζονται σήμερα στις 17:30 και το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 7 Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ελληνικές ομάδες δεν θα έχουν ακόμη τους ποδοσφαιριστές τους στην διάθεσή τους για αρκετές μερές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα