Γραμμόζης: Έλυσε τη συνεργασία του με τη Καϊζερσλάουτερν

Γραμμόζης: Έλυσε τη συνεργασία του με τη Καϊζερσλάουτερν

Βασίλης Μπαλατσός
Γραμμόζης: Έλυσε τη συνεργασία του με τη Καϊζερσλάουτερν

bet365

Η Κάιζερσλάουτερν ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή, Δημήτρη Γραμμόζη, μετά από μόλις δυο μήνες.

Παρελθόν από την Κάιζερσλάουτερν αποτελεί ο Δημήτρης Γραμμόζης, σε επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων από τη Γερμανία. Μετά από δυο μήνες κοινής πορείας η ομάδα του Έλληνα κόουτς μέτρησε πέντε ήττες και μια νίκη σε έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στην 16η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ του υποβιβασμού, σε ισοβαθμία με την 17η Χάνσα Ρόστοκ, η οποία είναι σε θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό.

Ο Γραμμόζης έφτασε την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, όμως η κακή πορεία της στο πρωτάθλημα οδήγησε στο «διαζύγιο» με τον 45χρονο τεχνικό. Ο Έλληνας προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόχουμ και έχει καθίσει επίσης στους πάγκους της Ντάρμσταντ και της Σάλκε.

«Ο σύλλογος λύνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Δημήτρη Γραμμόζη και τον βοηθό του Σβεν Πίπενμπροκ.

Ο διάδοχος του θα καθοδηγήσει την ομάδα στην επόμενη προπόνηση. Ο Δημήτρης Γραμμόζης ανέλαβε τη θέση του προπονητή τον περασμένο Δεκέμβριο. Η λύση της συνεργασίας μας έρχεται ως συνέπεια των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, τα οποία δεν ήρθαν όπως ελπίζαμε.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γραμμόζη και τον Πίπενμπροκ για τη δουλειά τους και την αφοσίωση στην ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Τελευταία Νέα