Συλαϊδόπουλος: «Τελευταία κουβέντα πριν βγούμε από τα αποδυτήρια ήταν πώς θα ήθελα να χαρακτηριστούμε η κορυφαία Κ19 του συλλόγου» (vids)

Οι πανηγυρισμοί στους Νέους του Ολυμπιακού

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε από καρδιάς μετά τον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού, στεκόμενος στη συμβολή του κόσμου, στο όνειρό του αλλά και τον ρόλο της ομάδας.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που είναι και μέλος του staff της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος μετά τη νέα πρόκριση της ομάδας των Νέων των Πειραιωτών με τη Λανς. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μίλησε μόνο στη συνέντευξη Τύπου.

Έκανε δηλώσεις και στη συνέχεια για το παιχνίδι αυτό με τους Γάλλους που απέφεραν την πρόκριση των Πειραιωτών. Ειδικότερα επισήμανε για την ανατροπή αυτή πώς Συλαϊδόπουλος: «Το πρώτο στοιχείο που χρειάζεται είναι η πίστη. Το είχαν ξανακάνει τα παιδιά. Το να βγάλουν χαρακτήρα.

Η τελευταία κουβέντα πριν βγούμε από τα αποδυτήρια ήταν πώς θα ήθελα να χαρακτηριστούμε η κορυφαία Κ19 στην ιστορία του συλλόγου και γιατί όχι στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θεωρώ πώς είναι μία νίκη που δεν αφορά μόνο στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αντιπροσωπεύει το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για τη συμβολή του κόσμου και των 8.000 φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη υπογράμμισε ότι «ήμασταν σίγουροι πώς εάν βγάζαμε το πάθος και αυτήν την ένταση ο κόσμος θα μας έσπρωχνε. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της ανατροπής οφείλεται στον κόσμο. Ο κόσμος είναι η καρδιά ενός συλλόγου και αυτή η καρδιά χτυπούσε πολύ δυνατά (εννοεί για το ματς με τη Λανς)».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα