Η συγκίνηση Τανούλη για το κλάμα του αδερφού του: «Τρομερό το συναίσθημα, ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί να είμαστε στον ίδιο σύλλογο» (vid)

Ο Τανούλης πανηγυρίζει

bet365

Ο Κωνσταντίνος Τανούλης μιλώντας μετά τον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με τη Λανς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το κλάμα του αδερφού του για το πέναλτί του.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντίνου Τανούλη ήταν εκείνη με την οποία ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα προημιτελικά του UEFA Youth League και το φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον αδερφό του και μπασκετμπολίστα των Πειραιωτών, που είναι ο Γιώργος, να είναι συγκινημένος στην εξέδρα. Ουσιαστικά να κλαίει από τη χαρά του.

Ο αδερφός του Τανούλη

Μιλώντας στη μεικτή ζώνη του γηπέδου Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα ο ποδοσφαιρικός Τανούλης δεν γινόταν να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του για τα συναισθήματα του αγαπημένου του αδερφού: «Είναι τρομερό το συναίσθημα. Με τον αδερφό μου είμαστε πολύ δεμένοι και μου δίνει μεγάλη χαρά που συγκινήθηκε με τη δική μου επιτυχία. Είναι τέλειο που αγωνιζόμαστε στον ίδιο σύλλογο. Είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Το να είμαστε δηλαδή στον ίδιο σύλλογο».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα