Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» αγωνίστηκε στα ερασιτεχνικά της Αγγλίας και παρουσιάστηκε με... λιμουζίνα! (vids)

ronaldo

bet365

Ο Ρονάλντο Ναζάριο έπαιξε για λογαριασμό ερασιτεχνικής ομάδας στην Αγγλλία και η αφιξή του με... λιμουζίνα στο γήπεδο τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο ντε Λίμα αγωνίστηκε στα ερασιτεχνικά της Αγγλίας και η άφιξή του στον αγωνιστικό χώρο κέντρισε τα βλέμματα όλων!

Το «Φαινόμενο» έφτασε στο «Henderson Sports and Social club» με μια εντυπωσιακή λευκή λιμουζίνα και άφησε τους πάντες έκπληκτους. Ο Βραζιλιάνος θρύλος αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν εγγεγραμμένος για να αγωνιστεί, με τον προπονητή, Μπράιαν Έντουαρντς, να τον χρησιμοποιεί στον αγωνιστικό χώρο με το όνομα Ντέιβ Γουόλς.

Κάπως έτσι, ο Ρονάλντο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με το σκορ να είναι στο 4-0 κατά της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε. Στα highlight του αγώνα εντοπίζει κανείς την εντυπωσιακή ραμπόνα του από το κέντρο, δείγμα της υψηλής τεχνικής κατάρτισης του που διατηρεί ακόμα και σήμερα.

«Τα παιδιά δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν εμφανίστηκε ο Ρονάλντο», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Έντουαρντς και πρόσθεσε «Δεν τον είχα εγγράψει, οπότε τον χρησιμοποίησα με το όνομα 'Ντέιβ Γουόλς' και τον έβαλα στο ματς».

«Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτό. Η πιο σουρεαλιστική στιγμή που γνώρισα τον ίδιο τον άνθρωπο», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ο πιο εύκολος επιθετικός που έχω μαρκάρει». Ένας τρίτος θαυμαστής του είπε: «Δεν μπορώ να τονίσω πόσο δεν περίμενα να δω πραγματικά τον Ρονάλντο» και ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ. Όποιος το έκανε αυτό είναι ιδιοφυΐα».

 

Τελευταία Νέα