Χιμένεθ: Ανακοινώθηκε από τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης

Χιμένεθ: Ανακοινώθηκε από τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης

Μανολο Χιμενεθ

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στους πάγκους, καθώς η Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη ανακοίνωσε την συμφωνίας τους.

Την νέα του προπονητική στέγη βρήκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είχε συμφωνήσεις εδώ και μερικές ώρες με τη Σέρο Πορτένιο και πλέον το deal επισημοποιήθηκε. Ο 60χρονος κόουτς συνεργαζόταν με το κλαμπ από την Παραγουάη, έχοντας καθήκοντα συμβούλου στη διοίκηση και πλέον ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο νέος προπονητής της Ciclón de Barrio Obrero. Καλώς ήρθατε στην πιο δημοφιλή ομάδα, κύριε!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Σέρο Πορτένιο.

Ο Σεβιγιάνος προπονητής επιστρέφει στην προπονητική δράση μετά από ένα χρόνο, καθώς τον περασμένο Μάρτιο είχε αποχωρήσει από την Αλ Γουάντα. Η Σέρο Πορτένιο είναι η έβδομη ομάδα στην καριέρα του Χιμένεθ, ο οποίος στο παρελθόν είχε κοουτσάρει τις Σεβίλλη, Αλ Ραγιάν, Λας Πάλμας, Σαραγόσα και φυσικά την ΑΕΚ, με την οποία είχε τέσσερις θητείες. Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα με την οποία κατέκτησε τίτλους, καθώς στην πρώτη του θητεία είχε σηκώσει το Κύπελλο, το 2011 και στην πρώτη του επιστροφή πήρε το πρωτάθλημα το 2018.

 

Τελευταία Νέα