Ντάνι Άλβες: Δεν κατέθεσε την εγγύηση ενός εκατ. ευρώ, θα μείνει ακόμα μια ημέρα στη φυλακή

Ντάνι Άλβες: Δεν κατέθεσε την εγγύηση ενός εκατ. ευρώ, θα μείνει ακόμα μια ημέρα στη φυλακή

dani_alves

bet365

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων ο Ντάνι Άλβες δεν κατέθεσε την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και θα παραμείνει για ακόμα μια μέρα στη φυλακή.

Ο Ντάνι Άλβες έχει δικαίωμα να βγει προσωρινά από τη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό, καθώς το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να του θέσει εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε από σήμερα να βγει μετά από 14 μήνες, όμως παραμένει προς το παρόν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων η πλευρά του Βραζιλιάνου δεν πλήρωσε τα απαραίτητα χρήματα και έτσι ο 40χρονος δεν βγήκε από τη φυλακή Brians 2. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πατέρας του Νεϊμάρ θα βάλει το εκατομμύριο της εγγύησης, καθώς οι λογαριασμοί του πρώην συμπαίκτη του γιου του έχουν «παγώσει».

Ο Άλβες είχε κριθεί ένοχος για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης κοπέλας στην εκδίκαση του πρώτου βαθμού, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών και τόσο η πλευρά του Βραζιλιάνου, όσο και η Εισαγγελία έχουν ασκήσει έφεση. Ο πρώην μπακ της Σελεσάο για να πέσει η ποινή του και η Εισαγγελία ώστε να αυξηθεί.

 

Τελευταία Νέα