Ρονάλντο: O Κριστιάνο έκανε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο, τα δυο γκολ με φάουλ (vids)

Ρονάλντο: O Κριστιάνο έκανε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο, τα δυο γκολ με φάουλ (vids)

Κριστιανο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε χατ τρικ στο πρώο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης της Αλ Νασρ με την Άμπα, με τα δυο γκολ μάλιστα να είναι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σκοράρει κατά... ριπάς o Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε... back to back χατ τρικ, καθώς βρήκε τρεις φορές δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης της Αλ Νασρ με την Άμπα και μάλιστα τα δυο τα πέτυχε με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Στο 11ο λεπτό ο CR7 ανέλαβε την εκτέλεση στο ύψος του ημικυκλίου, πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και την αιφνιδίασε τον Ταταρουσάνου. Στο 21ο λεπτό το φάουλ ήταν πιο μακριά και ο Κριστιάνο σκόραρε στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα σώματα.

Στο 42' ο 39χρονος επιθετικός είδε τον Ταταρουσάνου εκτός θέσης και με φανταστική πέτυχε το 65ο χατ τρικ της καριέρας του.

Εκτός από killer ο Ρονάλντο είναι και δημιουργός, καθώς στο 33' γύρισε την μπάλα και ο Σαντιό Μανέ έστειλε την μπάλα σε κενή εστία για το 0-3, ενώ στο 44' ο Πορτογάλος έκανε διαγώνια μπαλιά και ο Αλ Σουλαϊχέμ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5 του πρώτου μέρους.

Ο Κριστιάνο στην τρέχουσα σεζόν έχει 36 γκολ και 13 ασίστ σε 35 εμφανίσεις.

 

Τελευταία Νέα