Δώνης: «Αυτοί οι 10 μήνες ήταν σαν 5 χρόνια, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την Αλ Γουέντα» (vid)

Δώνης: «Αυτοί οι 10 μήνες ήταν σαν 5 χρόνια, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την Αλ Γουέντα» (vid)

Δώνης

bet365

Ο Γιώργος Δώνης έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Αλ Γουέντα, καθώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει... φως ως προς τις πληρωμές των δεδουλευμένων τόσο των δικών του όσο και των συνεργατών του.

Στις 11 Ιουλίου του 2023, ο Γιώργος Δώνης ανακοινώθηκε από την Αλ Γουέντα ως «ο Δώνης κι οι στρατιώτες του» με μια χαρακτηριστικά φωτογραφία. Ωστόσο, τα πράγματα σ' αυτήν την πρόκληση του Ελληνα κόουτς δεν είχε την εξέλιξη που κι ο ίδιος θα περίμενε.

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, ο 55χρονος κόουτς με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι «δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό», τονίζοντας πως «μπήκαμε σ' ένα τούνελ και προσπαθούμε να βγούμε απ' αυτό». Θυμίζουμε ότι το όνομά του συνδέεται με τον πάγκο της Εθνικής, και στο Gazzetta σάς είχαμε ρωτήσει ποιον θα θέλατε για τεχνικό του αντιπροσωπετικού μας συγκροτήματος.

Δώνης: «Εχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω από την Αλ Γουέντα»

Τελικά, έγινε γνωστό πως βγαίνει απ' αυτό το μαύρο τούνελ, καθώς δεν βλέπει φως... με τις νέες του δηλώσεις να είναι απολύτως κατανοητές και να δείχνουν πως το αύριο δεν θα τον βρει στο τιμόνι της ομάδας. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι με την ομάδα στο Άμπου Ντάμπι για να συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας λόγω της δυσαρέσκειας του για την κατάσταση της ομάδας την τελευταία περίοδο.

«Αυτοί οι δέκα μήνες ήταν σαν πέντε χρόνια για 'μένα, σκέφτομαι να φύγω. Νομίζω πως δεν θα είμαι στην ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Εχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σ' αυτή την απόφαση».

Ετσι, γίνεται αντιληπτό πως η αφερεγγυότητα των διοικούντων του συλλόγου έχει οδηγήσει τον 55χρονο κόουτς στην απόφαση να αποχωρήσει ύστερα από 28 ματς, διάστημα στο οποίο έχει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 14 ήττες, με την ομάδα αυτήν τη στιγμή να είναι 12η με 31 βαθμούς και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας σώσει τη σεζόν της με χαρακτηριστική ευκολία.


 

Τελευταία Νέα