Ντάνι Άλβες για την παραμονή του στη φυλακή: «Όπου κι αν πάω επιβιώνω, δεν κάνει το μέρος τον άνθρωπο»

Newsroom
dani_alves_prison

bet365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, λίγο μετά την προσωρινή του αποφυλάκιση, μίλησε με το «El Periódico» σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης.

Ο Ντάνι Άλβες εθεάθη να απολαμβάνει την αποφυλάκισή του στο εστιατόριο Mr. Porter, που βρίσκεται στο ισόγειο ξενοδοχείου στη Βαρκελώνη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, καταδικασμένος (σε πρώτο βαθμό) σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για βιασμό, είναι προσωρινά ελεύθερος, και υποχρεούται να εμφανίζεται στη γραμματεία του τμήματος 21 του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης. Το μέτρο αυτό εντάσσεται στους όρους της φυλάκισής του.

Αν και απέφυγε να σχολιάσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την περίπτωσή του, ο Άλβες μοιράστηκε με το «El Periódico» ότι κάθε Παρασκευή είναι η ημέρα που ορίζεται για την εμφάνισή του στο δικαστήριο. «Είναι αυτό που πρέπει να κάνω. Κάθε Παρασκευή πηγαίνω στο δικαστήριο και αυτό είναι. Δεν έχω και πολλά άλλα να κάνω», εξήγησε. Παρά την αβεβαιότητα για το μέλλον της υπόθεσής του, ο Βραζιλιάνος φάνηκε αισιόδοξος: «Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο».

Αναγνώρισε ότι «δεν έχει ιδέα» πόσο θα μπορούσε να διαρκέσει η δικαστική διαδικασία, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επιβιώσει σε κάθε πρόκληση που του προκύψει. «Όπου κι αν πάω επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά το άτομο που φτιάχνει τον τόπο».

Αφού συνομίλησε για λίγο με την εφημερίδα, ο Άλβες πλήρωσε τον λογαριασμό του εστιατορίου (230 ευρώ) και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του.

 

Τελευταία Νέα