Πετάει για Βίλνιους η Εθνική Γυναικών Κύπρου

Πετάει για Βίλνιους η Εθνική Γυναικών Κύπρου

Newsroom
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΥΠΡΟΣ
Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών συνεχίζονται κόντρα στη Λιθουανία (9/4), με την αποστολή να πετάει το απόγευμα της Κυριακής (7/4) για το Βίλνιους.

Μπορεί να ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του UEFA Women's EURO 2025, αφού ηττήθηκε με 0-3 στο Δασάκι από την αντίστοιχη της Λευκορωσίας, ωστόσο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών της Κύπρου μπροστά της το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στη Λιθουανία.

Η συνέχεια στον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας είναι ορισμένη για την Τρίτη 9 Απριλίου και η Εθνική θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Λιθουανίας στο Βίλνιους. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο LFF stadionas και θα αρχίσει στις 19:30.

Την ίδια ημέρα στο Στάδιο Εθνικός Άχνας, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Λευκορωσίας με τη Γεωργία.

Η ομάδα της Κύπρου προπονήθηκε σήμερα στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Βίλνιους, όπου θα μεταβεί η αποστολή το απόγευμα της Κυριακής.

Στη διάθεση του Στέφανου Βοσκαρίδη ενόψει Λιθουανίας βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Γεωργία Κατσονούρη, Krystyna Marie Freda, Στέφι Χάρτυ, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ματθαίου, Μαρία Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα, Άντρια Ευστρατίου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ, Χαρά Χαραλάμπους, Άντρια Μιχαήλ, Ευθαλία Σιακαλλή, Ειρήνη Μιχαήλ, Ελένη Παναγιώτου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Ελίνα Παναγιώτου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Άντρη Βιολάρη, Σάρα Παπαδοπούλου, Έλενα Αριστοδήμο

 

Τελευταία Νέα