Χάιντουκ Σπλιτ: Ο Πάβιτς, άλλοτε πολίστας του Ολυμπιακού, προορίζεται για πρόεδρός της!

Ο Πάβιτς

bet365

Ο Κροάτης άλλοτε τερματοφύλακας και πολίστας του Ολυμπιακού είναι ο Νο1 υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία της Χάιντουκ Σπλιτ και ενώ πρόεδρος στη Ντιναμό είναι ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Ο Γιόζιπ Πάβιτς υπήρξε αναμφίβολα μία τεράστια αθλητική προσωπικότητα. Ένας σπουδαίος πολίστας με μετάλλια και επιτυχίες στην Κροατία, όπου το 2012 είχε στεφθεί χρυσός Ολυμπιονίκης. Έγραψε φυσικά την ιστορία του και στον Ολυμπιακό και το τμήμα πόλο του, με το οποίο πήρε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Πάβιτς έχοντας φυσικά γυρίσει στην πατρίδα του και θέλοντας να προσφέρει έχει επιτελικό ρόλο στο Υπουργείο Αθλητισμού. Ο Πάβιτς είναι μεγάλος υποστηρικτής της Χάιντουκ και αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της. Μάλιστα αυτό είναι να συμβεί το διάστημα που ο Βέλιμιρ Ζάετς, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό, είναι πρόεδρος στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Χάιντουκ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση έχοντας δρομολογήσει τις αποχωρήσεις του προέδρου της (Γιακόμπουσιτς) αλλά και του προπονητή της (Κάρογλαν) και ο Πάβιτς θεωρείται ιδανικός για να τη βγάλει από το αδιέξοδο. Θεωρείται πώς έχει το background και την προσωπικότητα να βοηθήσει τη Χάιντουκ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα