Νότια Άφρικη: Έξι συλλήψεις για τη δολοφονία του διεθνή ποδοσφαιριστή, Λουκ Φλερς!

Νότια Άφρικη: Έξι συλλήψεις για τη δολοφονία του διεθνή ποδοσφαιριστή, Λουκ Φλερς!

kaizer-chiefs

bet365

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι Άρχες στη Νότια Αφρική, για τη δολοφονία του 24χρονου Νοτιοαφρικανού ποδοσφαιριστή των Κάιζερ Τσιφς, Λουκ Φλερς.

Έξι άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία της Νότιας Αφρικής, για τη δολοφονία του ποδοσφαιριστή των Κάιζερ Τσιφς, Λουκ Φλερς.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Νότιας Αφρικής, έχασε άδικα τη ζωή του μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο σώμα στις 3 Απριλίου και έκτοτε η Αστυνομία αναζητά τους δράστες της φρικτής δολοφονίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έξι ύποπτοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, το πρωί της Τετάρτης (10/4). Οι έρευνες για τον εντοπισμό περισσότερων υπόπτων συνεχίζονται με την αναζήτηση των δραστών να αναμένεται να κορυφωθεί τα επόμενα 24ωρα. Οι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν στο Δικαστήριο την ερχόμενη Παρασκευή (12/4).

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο 24χρονος δέχτηκε επίθεση από άγνωστους οι οποίοι προσπάθησαν να τον απαγάγουν, με άλλα δημοσιεύματα από τη Νότια Αφρική να τονίζουν ότι οι δολοφόνοι του θύματος ήθελαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση των Κάιζερ Τσιφς:

«Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον τραγικό και πρόωρο θάνατο ενός από τους παίκτες μας, του Λουκ Φλερς. Η διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ είναι όλοι βαθιά αναστατωμένοι από αυτή την καταστροφική εξέλιξη των γεγονότων.

Μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Ο σύλλογος θα προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα