Βέστερλο: Τρομερό σκηνικό με παίκτη της να αποβάλλεται με δύο κίτρινες μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (vid)

Βέστερλο: Τρομερό σκηνικό με παίκτη της να αποβάλλεται με δύο κίτρινες μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (vid)

Newsroom
Τρομερό σκηνικό με παίκτη της Βέστερλο να αποβάλλεται με δύο κίτρινες μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (vid)

bet365

Ο Ρομέο Βέρμαν την Βέστερλο κατόρθωσε να αποβληθεί αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα κι ενώ η ομάδα του προηγούταν με 2-0.

Ο Ρομέο Βέρμαν κάταφερε πιθανότατα να γράψει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του βελγικού ποδοσφαίρου για έναν λόγο που σίγουρα δεν περίμενε. Ο 20χρονος Βέλγος επιθετικός πέτυχε ίσως την πιο γρήγορα αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες που έχει γίνει ποτέ στο βελγικό πρωτάθλημα, αφού αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα δευτερόλεπτα (!!).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 45+4' του αγώνα της Βέστερλο στην έδρα της Μαλίν, εκείνος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε έτσι την πρώτη κίτρινη κάρτα και όταν πήγε να φύγει τον κράτησε και μετά από μία δύο κουβέντες που αντάλλαξαν, ο Βέρμαν είδε και δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα την αποβολή του.

Μάλιστα, η ομάδα του όχι δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα αυτό, αλλά γνώρισε και την ήττα με 3-2 από 2-0 που βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα