Τρέλα: Πληρώνει 100.00 η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό!

Branded Content Team
...
Ο Ολυμπιακός βιώνει ιστορικές στιγμές και συνεχίζει να ονειρεύεται την κατάκτηση του Europa Conference League!

Τεράστια βραδιά η χθεσινή (18/4) για τον Ολυμπιακό. Οι σπουδαίες επεμβάσεις του εκπληκτικού Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι έφεραν μία ιστορική πρόκριση για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έκλεισαν το εισιτήριό τους για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άντεξε στην πίεση της Φενέρμπαχτσε, διατήρησε το προβάδισμά της από το 3-2 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για 120 λεπτά και στο τέλος κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Τούρκους.

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν ακόμα κοπάσει, αλλά η επόμενη πρόκληση βρίσκεται προ των πυλών: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ήδη πνευματικά για τις μεγάλες μάχες με την Άστον Βίλα, που δυσκολεύτηκε αρκετά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιλ στα προημιτελικά. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 100.00 την πρόκριση των ερυθρόλευκων στον μεγάλο τελικό!

Οι Άγγλοι του Ουνάι Έμερι διαθέτουν ποιότητα και παίκτες κλάσης, όμως ο Ολυμπιακός θα παίξει με ψυχή, αποφασιστικότητα και την σούπερ ψυχολογία για να προχωρήσει σε ακόμα μία υπέρβαση και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.’

Αποκλειστική Προσφορά* για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Advertorial

 

Τελευταία Νέα