Μεγάλες μάχες στα Play Outs με τριάδα στο 12,60!

Newsroom
ofi
Τα Playouts της Super League βρίσκονται στην τελική ευθεία με την 5η στροφή τους να είναι η πλέον καθοριστική μέχρι την επόμενη ώστε να ξεκαθαρίσει η ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2.

Η ήττα του ΠΑΣ από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τη μία ομάδα που θα υποβιβαστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, καθώς το -8 των Ηπειρωτών (19 βαθμοί) από την θέση που οδηγεί σε παραμονή είναι απαγορευτική διαφορά ώστε να καλυφθεί στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στην έτερη θέση που θέλουν να αποφύγουν κατά κύριο λόγο Βόλος (29), Παναιτωλικός (27) και Κηφισιά (25).

Οι Βολιώτες αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:30), με τους Κρητικούς να έχουν 31 βαθμούς. Αμφότεροι είναι αήττητοι στα Playouts (1-3-0 ο ΟΦΗ, 3-1-0 ο Βόλος). Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες συνδύασαν και τα δύο ματς με G/G (1-1 στην Κρήτη, 3-1 στη Θεσσαλία) και μπορούν να κάνουν το… 3/3. Το G/G στο Ηράκλειο είναι σε απόδοση 1.80.

Στην Τρίπολη o Αστέρας φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (19:30) με τους γηπεδούχους να θέλουν για λόγους γοήτρου την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα (34 βαθμοί) ενώ οι Αγρινιώτες μετά το «διπλό» επί της Κηφισιάς έχουν μικρό μεν, προβάδισμα δε για την παραμονή.

Ο Αστέρας νικώντας τον ΠΑΣ (0-1) πήρε τους πρώτους βαθμούς του στα Playouts και τώρα θέλει να συνεχίσει έτσι απέναντι σε μια ομάδα με ισχυρό κίνητρο. Το αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου συνοδεύτηκε από ισοπαλία (2-2) και να έρθει πάλι «Χ» η μονομαχία τους προσφέρεται στο 3.20.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κηφισιά (19:30) με τους φιλοξενούμενους του Κώστα Μπράτσου να είναι και σε αυτή την περίπτωση εκείνοι που «καίγονται» για βαθμούς. Τα δύο ματς της κανονικής περιόδου συνδυάστηκαν με Over 2.5 (2-1, 3-0). Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με Over 2.5 είναι σε απόδοση 2.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα