Θέλω να βλέπω μπάλα: Με ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και δοκιμασίες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Newsroom
Αλμέιδα - Τερίμ
Μάχες των Play Off σήμερα και το «Θέλω να βλέπω μπάλα» είναι εδώ για να σας στείλει ταμείο μέσα από τις ... πλούσιες επιλογές της Novibet.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Λαμία-ΠΑΟΚ (24/4, 17.00): Η Λαμία τρύπησε το ταβάνι της φέτος κι ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό στο Conference League και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, θα ψάξει μια εμφατική νίκη για να δηλώσει «παρών» τώρα που κορυφώνεται η μάχη για τον τίτλο. Το 2 με over 2.5 στη Novibet σε απόδοση 1.73 είναι το σημείο που θα πάρουμε.

Άρης-Ολυμπιακός (24/4, 19.30): Επί Μεντιλίμπαρ βλέπουμε... άλλον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο και πιέζουν τον αντίπαλο ασφυκτικά με μεγάλη ένταση, ενώ έχουν και διάρκεια μέσα στο ματς. Φυσικά, υπάρχει κι ο τομέας ψυχολογία για τους Πειραιώτες που είναι στους «4» του Conference League. Θα πάμε με το 2 και over 2.5 σε απόδοση 2.25 της Novibet, καθώς ο Αρης γίνεται επικίνδυνος όταν βρεθεί στην κόντρα και μπορεί να σκοράρει κι αυτός.

100% Επιστροφή Χρημάτων στην πρώτη σου κατάθεση με Aircash στη Novibet!

Χέρενφεν-Αϊντχόφεν (24/4, 19.45): Ενα ματς που δεν θα κρίνει πολλά. Η Αϊντχόφεν είναι στην κορυφή με 82 βαθμούς ενώ η γηπεδούχος του εν λόγω ματς είναι στη 10η θέση. Ολλανδία είναι θα πάμε με τα γκολ! Το goal/goal και over 2.5 σε απόδοση 1.87 της Novibet θα το πάρουμε με χαρά.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (24/4, 20.30): Ο δικέφαλος μετά τη νίκη επί του Αρη, θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα για να συνεχίσει να παραμείνει στην κορυφή, ενώ το τριφύλλι θέλει να την ρίξει από το ρετιρέ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet το βρίσκουμε σε απόδοση 1.82 και είναι το σημείο που θα... ψωνίσουμε.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα