Σημεία κορυφής σε σούπερ αποδόσεις!

Newsroom
Ιωαννίδης και Βίντα
H 7η στροφή των Playoffs της Super League θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει κεφάλι στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος!

Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και τα βλέμματα όλων την Τετάρτη στρέφονται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (20:30) θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες βαδίζουν «χέρι- χέρι» και διψούν για το «τρίποντο» της νίκης. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα που θα επικρατήσει θα γίνει αυτόματα και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της είναι αήττητη (12-4-0), όμως ο Παναθηναϊκό επιθετικά ρισκάρει και σκοράρει με άνεση. Ο Τερίμ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στη σκληρή ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Το πάθος και των δύο πλευρών μας για την νίκη οδηγεί στο 1-1 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα σε απόδοση 2.80, μια εξέλιξη που έχει εμφανιστεί και στα τρία φετινά ματς μεταξύ των δύο ομάδων!

Οι «πράσινοι» έχουν σε εξαιρετική φόρμα τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος μάλιστα σκόραρε και στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων στη Λεωφόρο. Εκεί οι «πράσινοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Ο Έλληνας επιθετικός του «τριφυλλιού» θα βάλει δύσκολα στην άμυνα της ΑΕΚ. Anytime σκόρερ Ιωαννίδης στο ντέρμπι σε απόδοση 3.75.

Νωρίτερα (17:00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την ήττα στο Φάληρο δεν έχει περιθώρια για νέο «στραβοπάτημα». Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο πλευρές η κούραση από τα συνεχόμενα ματς, κάτι που θα φέρει ανισορροπία στις άμυνες. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Ολυμπιακός κοντράρονται σ’ ένα ματς που το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Οι παίχτες του Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου και με «τρίποντο» στη Θεσσαλονίκη θα εκμεταλλευτούν με το καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά». Η νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το Goal προσφέρεται σε απόδοση 3.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα