Ατζούν: Δημοσιεύματα από την Σλοβενία μιλούν για επένδυση στην Μάριμπορ

Ατζούν: Δημοσιεύματα από την Σλοβενία μιλούν για επένδυση στην Μάριμπορ

Newsroom
Ατζούν: Δημοσιεύματα από την Σλοβενία μιλούν για επένδυση στην Μάριμπορ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σλοβενία, ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την επένδυσή του στην Μάριμπορ.

Η ιστοσελίδα «nogomania» από την Σλοβενία αναφέρει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι κοντά στο να προχωρήσει σε επένδυση στην Μάριμπορ, το ιστορικό κλαμπ της Σλοβενίας. Ο Τούρκος επιχειρηματίας, που έχει ήδη στην ιδιοκτησία του την Χαλ, αφότου συνδέθηκε το όνομά του με τις Μούρα και Ολίμπια Λιουμπλιάνας, φαίνεται πως έχει επιλέξει τελικά την συγκεκριμένη ομάδα για να διευρύνει το πορτφόλιο των επενδύσεών του στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Το κλαμπ της Σλοβενίας, που είναι εκείνο με την μεγαλύτερο τροπαιοθήκη στην χώρα έχοντας 16 πρωταθλήματα, όταν οι επόμενες ομάδες στην κατάταξη των κατακτήσεων είναι οι Γκόριτσα και Ολίμπια με 4 χρειάζεται επενδύσεις έτσι ώστε να συνεχίζει να ανταγωνίζεται τις Τσέλιε, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Μούρα που ενισχύονται από ιδιωτικό κεφάλαιο.

Η Μάριμπορ επαφιόταν κατά κύριο λόγο στα χρήματα από την συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA, αλλά την πώληση των κορυφαίων αστέρων, όμως πια αυτό δεν ήταν αρκετό. Η συνθήκη, λοιπόν, αυτή έκανε πρόσφορο το έδαφος για μία επένδυση και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πρόθυμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή.

 

Τελευταία Νέα