Πάλμα: «Διαφορετικός ο ρυθμός και το στυλ παιχνιδιού στην Ελλάδα, δεν επηρεάστηκε το δικό μου ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
Πάλμα: «Διαφορετικός ο ρυθμός και το στυλ παιχνιδιού στην Ελλάδα, δεν επηρεάστηκε το δικό μου ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Λούις Πάλμα μίλησε στο επίσημο κανάλι της Σέλτικ στο Youtube και αναφέρθηκε στις διαφορές που υπήρχε μεταξύ του πδοοσφαίρου της Ελλάδας και της Σκωτίας ενώ τόνισε πως ωρίμασε παίζοντας σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης.

Ο Λουίς Πάλμα έδωσε μία μικρή συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Σέλτικ στο Youtube όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παρελθόν του στην Ελλάδα. Ο 24χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα, που πήγε στους Κέλτες το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη με μεταγραφή, μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων ενώ εξήγησε πως τον βοήθησε να ωριμάσει το γεγονός πως έπαιξε σε μία μεγάλη ομάδα όπως οι «κίτρινοι».

Ο Πάλμα έχει αγωνιστεί φέτος σε 37 παιχνίδια με την φανέλα της Σέλτικ στα οποία έχει σκοράρει 11 φορές ενώ έχει δώσει και 13 ασίστ φτάνοντας συνολικά τα 2.221 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Άρη και το ποδόσφαιρό μας:

«Στην Ελλάδα παίζοντας σε μία μεγάλη ομάδα, αντιμετώπισα τους άλλους μεγάλους του πρωταθλήματος. Υπάρχει ένας διαφορετικός ρυθμός και στιλ παιχνιδιού. Έτσι ωρίμασα αρκετά εκεί. Δεν επηρεάστηκε το "δικό" μου ποδόσφαιρο, γιατί ήξερα τι μπορώ να κάνω και τι όχι. Στην Σκωτία, είναι πιο γρήγορο το ποδόσφαιρο, γενικά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Μιλώντας με όρους ποδοσφαίρου, η κατάσταση από την Ελλάδα στη Σκωτία αλλάζει πολύ σε αυτό που απαιτεί η Σέλτικ από σένα ως η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα. Θα είναι σημαντικό για μένα, να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να βελτιώνομαι σε αυτόν τον τομέα».

 

Τελευταία Νέα