Εθνική Ελλάδας: Η νέα διοίκηση θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για προπονητή, σκέψη για Παπαδόπουλο στον πάγκο με Γερμανία

Ο Νίκος Παπαδόπουλος

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ αναμένεται να αφήσει το θέμα προπονητή για την Εθνική ομάδα στην επόμενη διοικητική κατάσταση μετά τις εκλογές στην Ομοσπονδία. Η λύση Παπαδόπουλου για υπηρεσιακός.

Φαίνεται πώς επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ πώς η Ελλάδα θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο της για το φιλικό με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου. Υπάρχει ήδη η σκέψη για τον Νίκο Παπαδόπουλο και άρα αποτελεί μία σοβαρή πιθανότητα να είναι στον πάγκο της για αυτό το φιλικό (και με δεδομένο πώς είναι ένα πρόσωπο που ξέρει πρόσωπα και πράγματα και έχει εργαστεί σε επίπεδο μικρών Εθνικών ομάδων και είναι ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων).

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν πώς η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, αυτή που θα αναδειχθεί από τις εκλογές του Ιουνίου, θα επιφορτιστεί και με τη λήψη της τελικής απόφασης για τον νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδα. Για την κατάσταση μετά την αποχώρηση του Πογέτ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα