Απόλλων Ladies: Τι ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην ανακοίνωση κατά Φοίβου Βάκη

ladies
Το πρωί της Τετάρτης (24.04) η διοίκηση της Απόλλων Ladies με ανακοίνωση ζήτησε άμεσα την παραίτηση του εκπροσώπου του «κυανόλευκου» Λεμεσιανού συλλόγου στην ΚΟΠ, Φοίβου Βάκη.

Μία κίνηση όπου αρκετοί Απολλωνίστες περίμεναν εδώ και καιρό να γίνει από αλλού και δη από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκο Κίρζη, αλλά εν τέλει έγινε από τον πρόεδρο της Απόλλων Ladies, Ανδρέα Μαραγκό.

Αυτό που πληροφορούμαστε είναι ότι η διοίκηση της Απόλλων Ladies, αν και εδώ και χρόνια είναι δυσαρεστημένη από την όλη στάση του Φοίβου Βάκη, πήρε την απόφαση να ζητήσει τώρα την παραίτηση του εκπροσώπου του Απόλλωνα στην ΚΟΠ, μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου της Λεμεσιανής ομάδας κόντρα στη Λευκοθέα Λατσιών την ερχόμενη Παρασκευή (26.04) στο γήπεδο «Κατωκοπιά-Επιστροφή» στην Περιστερώνα.

Από μέρες πριν, ακόμη και πριν τη διεξαγωγή των ημιτελικών κυπέλλου, η ΚΟΠ είχε κοινοποιήσει την πρόθεση της να ορίσει ως γήπεδο αυτό της Περιστερώνας για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου γυναικών, κάτι που είχε την αντίδραση της διοίκησης της Απόλλων Ladies και δη του προέδρου, Ανδρέα Μαραγκού. Ο τελευταίος είχε ανοικτή γραμμή με πρόεδρο ΚΟΠ και άλλα στελέχη του διοικητικού συμβουλίου και της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας ζητώντας όπως αλλαχθεί αυτή η απόφαση, μιας και είναι μεγάλη η απόσταση, μακρινό το γήπεδο από τη Λεμεσό, και καθημερινή μέρα ο τελικός θα είναι πέρα για πέρα δύσκολο να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες. Σα να και έριχνε αυγά στον τοίχο ο Ανδρέας Μαραγκός, δεν εισακούστηκε καθόλου, ούτε και από τον Φοίβο Βάκη, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών, έτσι, φτάσαμε στη σημερινή ανακοίνωση.

Τελευταία Νέα