Απόλλων Ladies: Ενημέρωσε τους πάντες ο Μαραγκός πριν ζητήσει την παραίτηση Φοίβου Βάκη

Απόλλων Ladies: Ενημέρωσε τους πάντες ο Μαραγκός πριν ζητήσει την παραίτηση Φοίβου Βάκη

Σάββας Νεοκλέους
ladies_2
Τάραξε… τα νερά μπορούμε να πούμε η σημερινή ανακοίνωση της Απόλλων Ladies. Ήταν μία «βόμβα» αυτή για τον σύλλογο του Απόλλωνα Λεμεσού, όπου έχει ενδιαφέρον τι λένε, ποια στάση θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κομμάτια του «κυανόλευκου οικοδομήματος».

Πάντως, ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, πριν γνωστοποιηθεί σήμερα ότι η ομάδα ζήτησε την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ, είχε επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκο Κίρζη, όσο και με του σωματείου, Γιώργο Αθηνή, καθώς και με πρώην προέδρους του Λεμεσιανού συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκος Κίρζης, έχει μία διαφορετική άποψη από αυτή του Ανδρέα Μαραγκού, εντούτοις, διεμήνυσε στον ηγέτη της Απόλλων Ladies ότι δεν θα μιλήσει περί αυτού του ζητήματος δημόσια και ούτε θα εμπλακεί σε αυτή την… κόντρα.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Αθηνή, αντιλαμβάνεται τους προβληματισμούς του Ανδρέα Μαραγκού και τα όσα αναφέρονται και στην ανακοίνωση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας και φάνηκε να είναι σύμφωνος με αυτή την κίνηση.

Θα έχει ενδιαφέρον ο… απόηχος αυτού του αιτήματος προς τον Φοίβο Βάκη, ποια στάση θα τηρήσει ο ίδιος, ο οποίος δεν συγκινείται μέχρι στιγμής τόσα χρόνια που τον «κράζουν» αρκετοί Απολλωνίστες γενικότερα, αλλά και ποια θα είναι η θέση άλλων ομάδων και δη γυναικείων, μιας και είναι ο πρόεδρος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΚΟΠ.

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, αναμένεται να μιλήσει περί αυτού του σημαντικού θέματος την ερχόμενη Παρασκευή όταν θα παραχωρήσει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision για τον τελικό κυπέλλου γυναικών. Μέχρι τότε φαίνεται δεν θα θελήσει να μιλήσει στα ΜΜΕ, χωρίς να αποκλείεται από βδομάδας να παραθέσει και δημοσιογραφική διάσκεψη.

 

Τελευταία Νέα