Πόρτσμουθ: Οπαδοί της κατέστρεψαν το χορτάρι σκορπώντας... τέφρα στους πανηγυρισμούς της ανόδου!

Πόρτσμουθ: Οπαδοί της κατέστρεψαν το χορτάρι σκορπώντας... τέφρα στους πανηγυρισμούς της ανόδου!

portsmouth

bet365

Η Πόρτσμουθ επέστρεψε στην Championship μετά από 12 χρόνια, αλλά δύο οπαδοί της πανηγύρισαν με τον δικό τους... ιδιαίτερο τρόπο την άνοδο και προκάλεσαν πρόβλημα στο γήπεδο της ομάδας.

Πρόβλημα από το... πουθενά για την Πόρτσμουθ. Η ομάδα του αγγλικού νότου κεφαλαιοποίησε την πολύ καλή της σεζόν στη League 1 κλειδώνοντας την άνοδό της και την επιστροφή της στην Championship μετά από 12 χρόνια, επικρατώντας 3-2 της Μπάρνσλεϊ πριν κάποιες ημέρες.

Φυσικά, οι οπαδοί της χάρηκαν με την ψυχή τους αυτή την επιτυχία και εισέβαλαν στο χορτάρι για να την πανηγυρίσουν. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το BBC, δύο εξ αυτών το... πήγαν λίγο παραπέρα. Ή πολύ. Για την ακρίβεια, εν όψει της περίστασης, είχαν μαζί τους στο γήπεδο την τέφρα κάποιων αποθανόντων συγγενών και συνοπαδών τους και αποφάσισαν να τη σκορπίσουν στο γήπεδο δημιουργώντας κάποιου είδους τελετή!

Αυτό που κατάφεραν πάντως ήταν να καταστρέψουν ένα σημαντικό μέρος του γηπέδου της ομάδας του. Η τέφρα, βλέπετε, περιέχει ασβέστιο, το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για το χορτάρι. Έτσι, «καίγοντας» το γρασίδι, δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στους φροντιστές του αγωνιστικού χώρου που έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου το γήπεδο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το Σάββατο (27/04).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα